Lasta sa svojom bojom jinga i janga propala ko Grcka

Published on 06/08,2020

Gde su ove godine laste? Svi govore o virusu, onom crncu, koji nije mogao da diše zbog piletine iz McDonalda i germanskom padu gde se Nemci ne mogu setiti gde su to zaboravili na brzinu kada su Kinezi i Amerikanci toliko ispred njih. 

Tu je i banalna Crna Gora, sjebana Makedonija i odi mi dođi mi Bosna, da o Sloveniji ne pričam, kao jedinoj svetloj tacki kada se opet setila da postoji i Orban. Jednu drzavu nisam ni pomenuo,  kada i nije vise drzava.

Gde su ove godine laste pitam vas? Neki kazu da su nestale u oluju tamo negde na pocetku Balkana, nisu ih gađali emigranti a ni nemacke banke, nema potrebe za to, Grcku su sjebali bas kao i Makedoniju. Niju cudo da su im onda dozvolili da se dogovore oko imena drzava. Tako ili onako trebalo bi vec da dođe onih nekoliko milijona iz Turske "zelembaca", pa da naprave "new order" ovde na Balkanu.

Mislite da je meni do lasta? Nije! Pored podmetnutih pozara u Australiji i Amazoniji, unetog virusa iza kojeg ide digitalizacija i vakcinacija .ebe se meni za onog crnca koji nije mogao da dise. Hiljade ih cajkani ubijaju svake godine vec nekoliko stoleca pa nikome nista. Ubili su i Martina Luthera Kinga u vreme kada je Kenedy natezao Merlyin pa niko nista da prozbori.

Zena Obame tako ili onako kao crnka postala je svojom knjigom milijoner i to u vreme Trumpa, a sada kao Trump rasist, šovinist, diktator...

Sve laz osim poslednjeg, mozda covek zato tako voli Rusiju i Kinu, ako nam Vucic pobedi mozda ce i Srbiju zavoleti...

No salu na stranu nadam se da ce pobediti, a pismo podrske Carlo Maria Vigana , italijana govori stvarno o tome da je Amerika i sa njome svi mi u gadnom trenutku, gde nam ni sam Bog izgleda ne moze vise pomoci. 

 

 

  


Trackback URL

http://www.blog.rs/trackback.php?id=378216

Leave a Reply

Dodaj komentar

Zapamti me

One Response to Lasta sa svojom bojom jinga i janga propala ko Grcka